Corona Update

  • Geplaatst op
  • 0

Hoewel het Corona virus inmiddels op veel branches invloed heeft, zult u er als klant van Lijst & Ornament op dit moment geen hinder van ondervinden. We blijven bereikbaar via mail, telefoon en whatsapp. Alle bestellingen worden nog gewoon op tijd verzonden.

 

Update Transmission
De chauffeurs van Transmission vragen u als klant niet meer expliciet om af te tekenen, maar tekenen voor u af met een door u opgegeven naam of kenmerk. Via de GPS is de tekenlocatie vastgelegd. 

Update GLS
De GLS bezorger noteert vanaf 16 maart 2020 de voor- en achternaam van de ontvanger en schrijft op de plaats van de handtekening nu uitsluitend de laatste 3 cijfers van het getoonde legitimatiebewijs (zoals een paspoort, ID-kaart of rijbewijs).

 

België

Datum 18-03-2020
Toelichting Winkels in België zijn momenteel gesloten met uitzondering van supermarkten, apotheken, tankstations en banken. Leveringen naar alle niet-essentiële winkels zijn hierdoor niet mogelijk. Leveringen aan particulieren en bedrijven zijn wel mogelijk, mits maatregelen in acht genomen worden (gepaste afstand etc.). Deze maatregelen kunnen van invloed zijn op de doorlooptijd van uw zendingen.

 

Mochten er nieuwe ontwikkelingen zijn, zullen wij dit artikel uiteraard bijwerken. 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »