Corona Update

  • Geplaatst op
  • 0

Hoewel het Corona virus inmiddels op veel branches invloed heeft, zult u er als klant van Lijst & Ornament op dit moment geen hinder van ondervinden. We blijven bereikbaar via mail, telefoon en whatsapp. Alle bestellingen worden nog gewoon op tijd verzonden.

 

LET OP: Levering aan BEDRIJVEN die GESLOTEN zijn

Gelieve na te gaan of u toegankelijk bent via de gebruikelijke ingang. Dit is belangrijk voor de vervoerder zodat ze niet overspoeld worden met goederen die niet geleverd kunnen worden. Goederen worden na een eerste mislukte leveringspoging direct teruggestuurd naar de afzender. De hiervoor gemaakte kosten zullen we dan helaas moeten doorberekenen. 

 

Update Transmission
De chauffeurs van Transmission vragen u als klant niet meer expliciet om af te tekenen, maar tekenen voor u af met een door u opgegeven naam of kenmerk. Via de GPS is de tekenlocatie vastgelegd. 

Update GLS
De GLS bezorger noteert vanaf 16 maart 2020 de voor- en achternaam van de ontvanger en schrijft op de plaats van de handtekening nu uitsluitend de laatste 3 cijfers van het getoonde legitimatiebewijs (zoals een paspoort, ID-kaart of rijbewijs).

 

Let op dat er vanwege de coronamaatregelen langere levertijden kunnen ontstaan.

 

Mochten er nieuwe ontwikkelingen zijn, zullen wij dit artikel uiteraard bijwerken. 

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »