Kopersbescherming door Trusted Shops

KEURMERK MET KOPERSBESCHERMING

Iedereen kan zonder zorgen een aankoop doen bij een door Trusted Shops gecertificeerde webshop. Inmiddels zijn meer dan 30.000 webwinkels in Europa aangesloten, waaronder LijstenOrnament. Elke bestelling bij LijstenOrnament kan gratis worden verzekerd tot een waarde van € 100,- door middel van de Trusted Shops kopersbescherming die u op de bevestigingspagina na een bestelling kan activeren. Deze verzekering geldt automatisch voor al uw bestellingen bij alle webshops met het Trusted Shops keurmerk. Hierdoor bent u verzekerd van een veilig aankoop!

Trusted shops is een onafhankelijke partij die reviews van klanten voor bedrijven verzamelen, een keurmerk afgeeft en een kopersbescherming voor alle webwinkels met keurmerk. Wij hebben van Trusted Shops het keurmerk ontvangen en voldoen hiermee aan de kwalitietscriteria van Trusted Shops. Trusted Shops beoordeeld ons regelmatig of we nog aan de kwaliteitscriteria voldoen en ons keurmerk mogen behouden.

We worden op onderstaande criteriaal beoordeeld;
- Verantwoordelijke omgang met klantgegevens
- Transparante communicatie
- Een betrouwbare klantenservice

Met trusted shops is online winkelen net als in een echte winkel.

WAT IS HET VOORDEEL VAN KOPERSBESCHERMING?

Het maakt niet uit voor welke betaalmethode u heeft gekozen. Uw geld is gewaarborgd met de kopersbescherming, mocht er iets gebeuren.

WANNEER KUNT U AANSPRAAK MAKEN OP KOPERSBESCHERMING?

Mocht een product of dienst niet geleverd worden, dan kunt u aanspraak maken op de kopersbescherming. Ook geldt de kopersbegeleiding voor bestellingen die u geannuleerd heeft of retour heeft gestuurd en er wordt niet terugbetaald.

HOE KUNT U GEBRUIK MAKEN VAN DE KOPERSBESCHERMING?

Na aankoop bij een gecertificeerde webshop heeft u de mogelijkheid om de kopersbescherming te activeren. Dit is geheel gratis! De kopersbescherming waarborgt uw online aankopen tot € 100,-

WAAROM BIJ ONS UW PRODUCTEN KOPEN?

In onderstaande video wordt duidelijk uitgelegd, waarom het veilig is om bij ons als webwinkel te kopen!

Wanneer kan ik van de kopersbescherming gebruik maken?

De kopersbescherming biedt complete bescherming van al je online aankopen bij gecertificeerde winkels. Hiermee ben je als koper beschermd tegen verlies van betaling. In de volgende gevallen kun je er zonder meer op vertrouwen dat je aankoop verzekerd is:

Je bestelling is niet aangekomen

Het pakket is kwijtgeraakt tijdens de verzending, afgegeven aan de verkeerde persoon of ergens achtergelaten zonder jouw toestemming.

Je hebt geen terugbetaling ontvangen

Je hebt je bestelling geannuleerd en het product teruggestuurd, maar de webshop heeft het aankoopbedrag niet terugbetaald.

De webshop is failliet

De webshop heeft na je bestelling faillissement aangevraagd of is door andere redenen niet langer te bereiken en je hebt geen producten of terugbetaling ontvangen.

Ongeldige tegoedbon

Je hebt een tegoedbon besteld, maar deze werkt niet.

Dienst niet ontvangen

Je hebt geen gebruik kunnen maken van een bestelde dienst.

Problemen met digitale content

Digitale content, zoals een e-book of softwarelicentie, is niet toegestuurd, kan niet worden gedownload of is ongeldig.

Geannuleerd reisarrangement

Het arrangement is geannuleerd door de organisator en het aankoopbedrag is niet terugbetaald.

Ongeldige verzekering

Je hebt een verzekering afgesloten, maar kunt deze niet gebruiken.

Diensten niet verleend

Je hebt een overeenkomst gesloten, bijvoorbeeld met een elektriciteitsbedrijf, maar de afgesproken dienst wordt niet verleend of het product wordt niet geleverd.