Kopersbescherming door Trusted Shops

KEURMERK MET KOPERSBESCHERMING

Iedereen kan zonder zorgen een aankoop doen bij een door Trusted Shops gecertificeerde webshop. Inmiddels zijn meer dan 30.000 webwinkels in Europa aangesloten, waaronder LijstenOrnament. Elke bestelling bij LijstenOrnament kan gratis worden verzekerd tot een waarde van € 100,- door middel van de Trusted Shops kopersbescherming die u op de bevestigingspagina na een bestelling kan activeren. Deze verzekering geldt automatisch voor al uw bestellingen bij alle webshops met het Trusted Shops keurmerk. Hierdoor bent u verzekerd van een veilig aankoop!

Trusted shops is een onafhankelijke partij die reviews van klanten voor bedrijven verzamelen, een keurmerk afgeeft en een kopersbescherming voor alle webwinkels met keurmerk. Wij hebben van Trusted Shops het keurmerk ontvangen en voldoen hiermee aan de kwalitietscriteria van Trusted Shops. Trusted Shops beoordeeld ons regelmatig of we nog aan de kwaliteitscriteria voldoen en ons keurmerk mogen behouden.

We worden op onderstaande criteriaal beoordeeld;
- Verantwoordelijke omgang met klantgegevens
- Transparante communicatie
- Een betrouwbare klantenservice

Met trusted shops is online winkelen net als in een echte winkel.

WAT IS HET VOORDEEL VAN KOPERSBESCHERMING?

Het maakt niet uit voor welke betaalmethode u heeft gekozen. Uw geld is gewaarborgd met de kopersbescherming, mocht er iets gebeuren.

WANNEER KUNT U AANSPRAAK MAKEN OP KOPERSBESCHERMING?

Mocht een product of dienst niet geleverd worden, dan kunt u aanspraak maken op de kopersbescherming. Ook geldt de kopersbegeleiding voor bestellingen die u geannuleerd heeft of retour heeft gestuurd en er wordt niet terugbetaald.

HOE KUNT U GEBRUIK MAKEN VAN DE KOPERSBESCHERMING?

Na aankoop bij een gecertificeerde webshop heeft u de mogelijkheid om de kopersbescherming te activeren. Dit is geheel gratis! De kopersbescherming waarborgt uw online aankopen tot € 100,-

WAAROM BIJ ONS UW PRODUCTEN KOPEN?

In onderstaande video wordt duidelijk uitgelegd, waarom het veilig is om bij ons als webwinkel te kopen!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »