Verzenden & retourneren

 

Bestellingen die op werkdagen (maandag t/m vrijdag) vóór 13:00 uur zijn geplaatst en betaald, worden nog dezelfde dag verzonden indien er voldoende voorraad beschikbaar is.

Vakantie 2024 

Wegens vakantie worden er in de periode van 11 juli t/m 22 juli geen bestellingen verzonden.

U kunt tijdens deze periode wel gewoon uw bestelling plaatsen. Alle bestellingen worden vanaf dinsdag 23 juli weer in behandeling genomen en verzonden. U ontvangt van ons een e-mail zodra uw bestelling verzonden wordt.

Bestellingen die vóór woensdag 10 juli 13:00 uur worden geplaatst en betaald, worden nog verzonden (mits voorradig).

 

 

Indien u een last-minute bestelling wilt plaatsen, verzoeken wij u vriendelijk om contact met ons op te nemen. Mogelijk kunnen wij uw bestelling nog op dezelfde dag verzenden.

Wij leveren onze producten in Nederland, België en Duitsland. Voor verzending naar andere landen verzoeken wij u vriendelijk om contact met ons op te nemen (please contact us for shipping to another country).

Levertijden Nederland, Belgie en Duitsland

Levertijd Nederland en Belgie: 1 werkdag
De meeste zendingen worden doorgaans de volgende werkdag bezorgd (99% van de zendingen), maar dit kan niet als een garantie worden beschouwd.

Levertijd Duitsland: 2 werkdagen 
De levering duurt normaal gesproken 2 werkdagen (99% van de zendingen), maar dit kan niet als een garantie worden beschouwd.

 

Verzendkosten Nederland

 
Verzendkosten Nederland rozetten diameter t/m 40 cm
  € 8,75
Verzendkosten Nederland plafondlijsten, kaderlijsten, wandplinten, vloerplinten, rozetten diameter groter dan 40 cm, lijm (ongeacht bestelhoeveelheid / combinaties)
  € 14,50
Verzendkosten Nederland bij bestellingen vanaf € 150,00
  Gratis
Afhalen in Haaksbergen (op afspraak)
  Gratis

Totale verzendkosten van plafondlijsten, kaderlijsten, wandplinten, vloerplinten, rozetten, lijm (ongeacht bestelhoeveelheid / combinaties)

Verzendkosten Belgie

Verzendkosten Belgie rozetten diameter t/m 40 cm
€ 11,75
Verzendkosten Belgie plafondlijsten, kaderlijsten, wandplinten, vloerplinten, rozetten diameter groter dan 40 cm, lijm (ongeacht bestelhoeveelheid / combinaties)  € 17,50
Verzendkosten Belgie bij bestellingen vanaf € 300,00
  Gratis
Totale verzendkosten van plafondlijsten, kaderlijsten, wandplinten, vloerplinten, rozetten, lijm (ongeacht bestelhoeveelheid / combinaties)

Belgische klanten kunnen ook rechtstreeks bestellen via www.lijstenornament.be

Verzendkosten Duitsland 

 
Verzendkosten rozetten diameter t/m 40 cm
  € 11,75
Verzebdkosten plafondlijsten, kaderlijsten, wandplinten, vloerplinten, rozetten diameter groter dan 40 cm, lijm (ongeacht bestelhoeveelheid / combinaties)   € 17,50
Verzendkosten bij bestellingen vanaf € 300,00   Gratis
Totale verzendkosten van plafondlijsten, kaderlijsten, wandplinten, vloerplinten, rozetten, lijm (ongeacht bestelhoeveelheid / combinaties)

 

Duitse klanten kunnen ook rechtstreeks bestellen via www.stuckleisten-online.de

 

Informatie over levering

Wanneer uw bestelling en betaling zijn ontvangen, streven wij ernaar om uw bestelling zo snel mogelijk te verwerken. Bestellingen gedaan en betaald op werkdagen (maandag t/m vrijdag) vóór 13:00 uur worden nog dezelfde dag verstuurd (bij voldoende voorraad). Indien artikelen onverhoopt niet voorradig mochten zijn, kunt u ervan uitgaan dat de bestelling alsnog binnen één week wordt verzonden, wij stellen u hiervan op de hoogte doormiddel van een e-mail. Overschrijding van enige leveringstermijn geeft u nimmer recht op schadevergoeding. Wilt u er absoluut zeker van zijn dat een product op voorraad is, neem dan even contact met ons op.

Bezorging

Alle bestellingen worden uitgeleverd door Transmission /GLS.

- Uw pakket wordt aangetekend verzonden.
 
Transmission / GLS bezorgt van maandag t/m vrijdag tussen 09:00 en 18:00 uur. Op het moment dat wij uw pakket aanbieden bij HST Transmission / GLS ontvangt u per mail een Track & Trace code. 

Mocht u onverhoopt niet thuis zijn als de vervoerder een pakket probeert af te leveren, zal de chauffeur proberen het pakket bij de buren aan te bieden en laat bij u een kaartje achter met daarop de gegevens waar het pakket zich bevindt.  Mocht de bezorger bij de buren ook niemand aantreffen dan wordt het pakket op het dichtstbijzijnde depot afgegeven.  U ontvangt dan een zgn. "niet thuis bericht"  zodat u zelf een nieuwe afspraak kunt inplannen. U kunt er dan ook altijd voor kiezen om de bestelling af te halen bij een depot. Kijk voor meer informatie voor het ophalen van de bestelling op de website van onze vervoerders.
 
Het is wel van belang dat u vlot reageert op dit bericht door contact op te nemen met de vervoerder. Pakketten waarop na 5 werkdagen nog niet is gereageerd, worden standaard retour gezonden, alle kosten die dit met zich meebrengt zullen we dan moeten doorberekenen.
 
De kosten van een geweigerde zending (anders dan in geval van weigering i.v.m. schade aan zending) zullen eveneens worden doorberekend.

Neerzettoestemming: betreft een eenmalige of doorlopende toestemming gegeven door de geadresseerde om de zending op een vooraf afgesproken plek achter te laten. Een handtekening voor ontvangst kan niet worden opgevraagd en de geadresseerde doet afstand van de mogelijkheid om de vervoerder en de afzender aansprakelijk te stellen voor verlies, diefstal en/of beschadiging na het moment van afleveren.Controleer bij het in ontvangst nemen het pakket goed op eventuele beschadigingen. Met het tekenen voor ontvangst verklaart u dat het pakket in goede orde is ontvangen. Mocht het pakket beschadigd zijn, dan kunt u het pakket weigeren of een aantekening van de schade laten maken door de chauffeur.

Controle geleverde artikelen

Alle zendingen worden door ons voor verzending uitvoerig en zeer zorgvuldig gecontroleerd. Als uw zending desondanks na ontvangst niet in orde blijkt te zijn, dient u dit binnen 24 uur bij ons te melden per e-mail. Wij zullen dan contact met u opnemen voor verdere afhandeling.

Wanneer lijstenornament.nl binnen 24 uur geen bericht heeft ontvangen, dan hebben wij aan onze verplichtingen tot levering voldaan. Voor een retourzending neemt u eerst contact op met de klantenservice. 


Retourneren

U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen.

De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt.

Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet u ons (Luteijn Decor, De Greune 28A, 7483 PH Haaksbergen - Nederland, [email protected], Telefoon: + 31 053 4358235 via een ondubbelzinnige verklaring (bv. schriftelijk per post, fax of e-mail) op de hoogte stellen van uw beslissing de overeenkomst te herroepen. U kunt hiervoor gebruikmaken van het herroepingsformulier , maar bent hiertoe niet verplicht. Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om uw mededeling betreffende uw uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken.

Gevolgen van de herroeping

Als u de overeenkomst herroept, ontvangt u alle betalingen die u tot op dat moment heeft gedaan, inclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van uw keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering) onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van uw beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij u uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd; in ieder geval zullen u voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht.
Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben terug gekregen, of u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt.
U dient de goederen onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop u het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons heeft medegedeeld, aan ons terug te zenden of te overhandigen. U bent op tijd als u de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken.
De retourkosten en het verzendrisico zijn voor uw eigen rekening en voor eigen risico. Voor een retourzending kunt u eventueel gebruik maken van de zgn Pick&Return service van onze vervoerder Transmission. Let op: Wij moeten deze opdracht voor u boeken en Transmission rekent voor deze service een toeslag van 50% op de originele verzendkosten. Deze verzendkosten zijn afhankelijk van het volume / gewicht van het pakket en het postcodegebied, wij kunnen de verzendkosten voor u berekenen. (let op: op dit moment berekent Transmission een zeer hoge dieseltoeslag)


U bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en het werking van de goederen vast te stellen.

Uitgezonderd van het herroepingsrecht is een consumentenkoop die ziet op de levering van:
- volgens specificaties van de consument vervaardigde producten, die niet geprefabriceerd zijn en die worden vervaardigd op basis van een individuele keuze of beslissing van de consument, of die duidelijk voor een specifieke persoon bestemd zijn;
- producten die snel bederven of die een beperkte houdbaarheid hebben;
- producten die niet geschikt zijn om te worden teruggezonden om redenen van gezondheidsbescherming of hygiëne en waarvan de verzegeling na de levering is verbroken;
- producten die na levering door hun aard onherroepelijk zijn vermengd met andere zaken;
- audio- en video-opnamen en computerprogrammatuur waarvan de verzegeling na levering is verbroken;
- kranten, tijdschriften of magazines, met uitzondering van een overeenkomst voor de geregelde levering van dergelijke publicaties (een abonnement).

Deel zending retour:
Het is ook mogelijk om binnen 14 dagen een gedeelte van de zending retour te sturen, neem hiervoor altijd even contact met ons op. Indien u een gedeelte van de zending retour stuurt krijgt u het aankoopbedrag van de retour gezonden producten terug. De retourkosten en het verzendrisico zijn voor uw eigen rekening en voor eigen risico.

Heeft uw bestelling het minimumbedrag voor gratis verzending overschreden, waardoor u geen verzendkosten hoefde te betalen? Als u een deel van uw bestelling retourneert en het bedrag van de behouden artikelen onder het minimumbedrag valt, behouden wij ons het recht voor om de verzendkosten alsnog in rekening te brengen.


Lijstenornament.nl is onderdeel van:
 
Luteijn Decor
Contactpersoon: Maaike Luteijn

De Greune 28A
7483 PH Haaksbergen

Nederland
Tel: 00 31 (0)53-4358235
KvK nummer: 54932432

Openingstijden showroom
Adres: De Greune 28A, 7483 PH Haaksbergen


Maandag - Vrijdag 09:00 - 21:00 uur (op afspraak)
Zaterdag 09:00 - 17:00 uur (op afspraak)