Verzenden & retourneren


Bestellingen gedaan en betaald op werkdagen (maandag t/m vrijdag) vóór 13:00 uur worden nog dezelfde dag verstuurd (bij voldoende voorraad). 

Mocht u een last-minute bestelling wensen te plaatsen, neemt u dan even contact met ons op. Wellicht kunnen wij uw bestelling nog dezelfde dag verzenden.

Verzendkosten Nederland

 
Bezorgkosten rozetten diameter t/m 40 cm
 
  € 7,75 incl. 21% BTW *
Bezorgkosten plafondlijsten, kaderlijsten, wandplinten, vloerplinten, rozetten diameter groter dan 40 cm, lijm (ongeacht bestelhoeveelheid / combinaties)
  € 11,50 incl. 21% BTW *
Bezorgkosten bij bestellingen boven € 150,00
  GRATIS
Afhalen in Enschede (op afspraak)
  GRATIS
 
* Voor levering op zaterdag of op de Waddeneilanden geldt een toeslag van € 7,50 incl. 21% BTW. 
 

Verzendkosten Belgie 

Verzendkosten Belgie   € 16,50 incl. 21% BTW     

Totale bezorgkosten van plafondlijsten, kaderlijsten, wandplinten, vloerplinten, rozetten, lijm
(ongeacht bestelhoeveelheid / combinaties)

Belgische klanten kunnen ook rechtstreeks bestellen via www.lijstenornament.be

 

Verzendkosten Europa

Neem contact met ons op voor verzending buiten Nederland. (please contact us for delivery outside The Netherlands)

Informatie over levering

Wanneer uw bestelling en betaling zijn ontvangen, streven wij ernaar om uw bestelling zo snel mogelijk te verwerken. Bestellingen gedaan en betaald op werkdagen (maandag t/m vrijdag) vóór 13:00 uur worden nog dezelfde dag verstuurd (bij voldoende voorraad). Zodra uw bestelling verzonden is, ontvangt u een e-mail met een track- en tracenummer. Indien artikelen onverhoopt niet voorradig mochten zijn, kunt u ervan uitgaan dat de bestelling alsnog binnen één week wordt verzonden, wij stellen u hiervan op de hoogte doormiddel van een e-mail. Overschrijding van enige leveringstermijn geeft u nimmer recht op schadevergoeding. Wilt u er absoluut zeker van zijn dat een product op voorraad is, neem dan even contact met ons op.

Bezorging

Alle bestellingen worden uitgeleverd door Transmission.
Het transport van de goederen geschiedt steeds voor rekening en risico van de afnemer. Wij zorgen ervoor dat de producten netjes en veilig verpakt worden en leveren ze af bij het HST Transmission depot in Enschede. Wij zijn niet aansprakelijk voor schade, vertraging, vermist raken of diefstal van de goederen tijdens de verzendprocedure.

- Uw pakket wordt aangetekend verzonden.
 
Transmission bezorgt van maandag t/m vrijdag tussen 09:00 en 18:00 uur. Op het moment dat wij uw pakket aanbieden bij HST ontvangt u per mail een Track & Trace code. Op de dag van levering ontvangt u een mail met de status van uw bestelling, u kunt dan tevens zien in welk tijdsblok van 2 uur Transmission uw bestelling gaat bezorgen.

Mocht u onverhoopt niet thuis zijn als Transmission een pakket probeert af te leveren, zal Transmission proberen het pakket bij de buren aan te bieden en laat bij u een kaartje achter met daarop de gegevens waar het pakket zich bevindt.  Mocht de bezorger bij de buren ook niemand aantreffen dan wordt het pakket op het dichtstbijzijnde depot afgegeven.  U  krijgt dan een zgn. "niet thuis bericht" in de brievenbus zodat u zelf een nieuwe afspraak kunt inplannen. U kunt er dan ook altijd voor kiezen om de bestelling af te halen bij een Transmission depot. Kijk voor meer informatie voor het ophalen van de bestelling op de website van onze vervoerder.

 

Het is wel van belang dat u vlot reageert op dit bericht door contact op te nemen met de Transmission. Pakketten waarop na ca. 1 week nog niet is gereageerd, worden standaard retour gezonden, alle kosten die dit met zich meebrengt zullen uiteraard op u verhaald worden.

Controleer bij het in ontvangst nemen het pakket goed op eventuele beschadigingen. Met het tekenen voor ontvangst verklaart u dat het pakket in goede orde is ontvangen. Mocht het pakket beschadigd zijn, dan kunt u het pakket weigeren of een aantekening van de schade laten maken door de chauffeur.

Controle geleverde artikelen

Alle zendingen worden door ons voor verzending uitvoerig en zeer zorgvuldig gecontroleerd. Als uw zending desondanks na ontvangst niet in orde blijkt te zijn, dient u dit binnen 24 uur bij ons te melden per e-mail. Wij zullen dan contact met u opnemen voor verdere afhandeling.

Wanneer lijstenornament.nl binnen 24 uur geen bericht heeft ontvangen, dan hebben wij aan onze verplichtingen tot levering voldaan. Voor een retourzending neemt u eerst contact op met de klantenservice. 


Retourneren

U heeft als consument 14 dagen retourrecht (herroepingsrecht), ingaande op de dag van ontvangst van uw bestelling. U kunt binnen 14 dagen zonder opgaaf van reden de overeenkomst ontbinden en de artikelen retourneren. Let wel op dat artikelen die zijn beschadigd / gebruikt niet geretourneerd kunnen worden, evenals speciaal voor u bestelde artikelen. Indien u de overeenkomst wil herroepen dient u het herroepingsformulier in te vullen en terug te sturen naar info@lijstenornament.nl. De retourkosten en het verzendrisico zijn voor uw eigen rekening en voor eigen risico. Voor een retourzending kunt u gebruik maken van de zgn Pick&Return service van onze vervoerder Transmission. Let op: Wij moeten deze opdracht voor u boeken en Tansmission rekent voor deze service een toeslag van 50% op de originele verzendkosten. Deze verzendkosten zijn afhankelijk van het volume van het pakket, wij kunnen de verzendkosten voor u berekenen. Lijstenornament.nl behoudt zich het recht voor de retour gezonden artikelen te weigeren, wanneer niet aan de voorwaarden voor retourzendingen zijn voldaan. 
De ondernemer vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.

Lijstenornament.nl is onderdeel van:
 
Stukadoorsbedrijf Luteijn
Contactpersoon: Maaike Luteijn
Rigtersbleek Aalten 4
7521 RB Enschede
Nederland
Tel: 00 31 (0)53-4358235
KvK nummer: 54932432

Openingstijden showroom
Adres: Rigtersbleek Aalten 4 - B10, 7521 RB Enschede

Maandag - Vrijdag 09:00 - 21:00 uur (op afspraak)
Zaterdag 09:00 - 17:00 uur (op afspraak) 
 

Datum laatste wijziging: 28 april 2017