Betaalmethoden

De betalingen in onze webshop worden verzorgd door Lightspeed Payments i.s.m. Stichting Mollie Payments. Mollie is onze partner op het gebied van online betalingen. Zij staat bekend om haar jarenlange ervaring met online betalen en verzorgt de snelle en veilige afhandeling van betalingen voor een groot aantal webshops.

Lijstenornament.nl kent de volgende betaalmethoden:
  iDEAL PayPal MasterCard Maestro Visa Bancontact / Mister Cash SOFORT BankingBank transfer

IDEAL


Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. iDEAL is het systeem dat u direct koppelt aan uw internetbankierprogramma bij een online aankoop. Om gebruik te maken van iDEAL hoeft u zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maakt u gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Knab, Rabobank, SNS Bank, RegioBank, Triodos Bank en Van Lanschot Bankiers dan kunt u direct met iDEAL betalen. U rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent.
 
Betalen met iDEAL doet u in een paar stappen:
Kies iDEAL als betaalmethode. Selecteer de bank waar u uw bankzaken al online regelt. U komt direct in het bekende internetbankierprogramma van uw bank. De relevante gegevens van uw aankoop zijn al ingevuld. Op de voor u bekende manier keurt u de betaling goed. U ontvangt een bevestiging van uw bank. U keert terug naar de webwinkel, bestelling en betaling geslaagd! Kijk voor meer informatie op de website van iDEAL.

Aan betaling via iDeal zijn geen extra kosten verbonden.

iDEAL wordt ondersteund door:PayPal
PayPal

PayPal maakt het mogelijk om online te betalen, geld te verzenden en betalingen te ontvangen zonder dat uw financiële gegevens kenbaar worden gemaakt.

Aan betaling via Paypal zijn geen extra kosten verbonden.


Achteraf Betalen met Klarna

 'Koop nu - betaal pas over 30 dagen!'

Zodra je bestelling is bevestigd, ontvang je na verzending van de producten een e-mail met betalingsinstructie van Klarna. Log in op de Klarna app of via de Klarna website en betaal met 1 klik. Gebruik je Klarna voor het eerst, dan vragen ze je om je te registreren. Gebruikte je Klarna al eerder, dan hoef je bij het afrekenen op onze site alleen maar aan te geven dat je via Klarna wil betalen. Je hebt dan geen bankgegevens of wachtwoorden meer nodig. Je hebt hierna 30 dagen de tijd om met credit- of debitcard te betalen zonder extra kosten. Door voor deze betaalmethode te kiezen, gaat u automatisch akkoord met de algemene voorwaarden van Klarna.

Hoe werkt het?
Klarna vraagt u om uw gegevens naar waarheid en zo compleet mogelijk in te vullen. Op basis van uw gegevens vindt een kredietcheck plaats. Deze check kijkt of u in aanmerking komt om met Klarna te betalen. Lukt het de eerste keer niet, geen nood - dit kan ook door een typefout komen. Controleer daarom uw gegevens en probeer het gerust nog een keer. Wordt u onverhoopt toch geweigerd door Klarna, dan bieden wij u een alternatieve betaalmethoden aan als IDEAL, PayPal of creditcard.
De betaaltermijn is onafhankelijk van de retourtermijn van 14 dagen. Na het voldoen van de factuur blijft u het recht houden om (nieuwe, ongebruikte producten) binnen 14 dagen te retourneren. Na het verwerken van uw retourzending zal het aankoopbedrag worden teruggestort op het rekeningnummer waarmee u de bestelling betaald hebt. Bij het retourneren van de gehele bestelling wordt de overeenkomst met Klarna automatisch ontbonden. Om gebruik te kunnen maken van Klarna, dient u 18 jaar of ouder te zijn en moet het verzendadres en factuuradres gelijk zijn.

Stapsgewijs betalen met Klarna!

  • Bestel en kies om te betalen via Klarna Factuur
  • Vul uw gegevens naar waarheid en zo compleet mogelijk in.
  • Uw bestelling wordt verzonden en u ontvangt bij de bestelling de factuur.
  • Betaal uw factuur binnen 30 dagen zoals aangegeven.
  • Door te kiezen voor deze betaalmethode gaat u akkoord met de voorwaarden van Klarna.
  • Eerst zien, dan pas betalen. Veilig en simpel.

Heeft u nog vragen, of komt u niet door de kredietcheck? Neemt u dan contact op met de klantenservice van Klarna.
Email : [email protected]
Telefoon : 020-808 2852

Aan de optie Achteraf Betalen met Klarna  zijn geen extra kosten verbonden.


Creditcard
MasterCardMaestroVisa
Een creditcard is een universeel betaalmiddel, waarmee u achteraf betaalt. LijstenOrnament.nl accepteert betalingen met Mastercard, Maestro en Visa.

Aan betaling met een creditcard zijn geen extra kosten verbonden.


Bancontact/Mister Cash
 
Bancontact/Mister Cash is een online betaalsysteem ontwikkeld door de gezamenlijke banken in België en is de meest geaccepteerde online betaalmethode in België. Maakt u gebruik van internetbankieren bij AXA Bank, Belfius, BNP Paribas Fortis, FINTRO, ING, KBC, CBC en VDK Spaarbank dan kunt u direct met Bancontact/Mister Cash betalen. U rekent direct uw aankopen af in de voor u vertrouwde bankomgeving. 
Kijk voor meer informatie op de website van Bancontact/Mister Cash.
 

Aan betalingen via Bancontact/Mister Cash zijn geen extra kosten verbonden.

Bancontact/Mister Cash wordt ondersteund door:
 

Sofort Banking
SOFORT Banking
SOFORT Banking is een populaire betaalmethode in Duitsland.
Kijk voor meer informatie op de website van SOFORT Banking

Aan betalingen via SOFORT Banking zijn geen extra kosten verbonden.

Belfius

Kijk voor meer informatie op de website van Belfius

Aan betalingen via Belfius zijn geen extra kosten verbonden.


Overschrijving per bank
Bank transfer
U kunt bij het afrekenen ook kiezen voor overschrijven per bank: u kunt dan het verschuldigde bedrag overmaken via een gewone bankbetaling. Volg de instructies die u krijgt bij deze betalingskeuze.
Uw bestelling zal vervolgens in behandeling worden genomen als de betaling op onze rekening is bijgeboekt.
 
Aan vooruitbetaling per bank zijn geen extra kosten verbonden. 


Rembours
Geen rembourszendingen meer vanaf 1 januari 2020.
TransMission stopt met zendingen onder rembours. Vanwege de veranderende behoeften van consumenten en de opkomst van alternatieve betaalmethoden is de vraag naar rembourszendingen verminderd.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »