Deurlijsten / Deuromlijstingen / Architraven

 

Deurlijsten worden ook wel architraven genoemd. Een architraaf wordt geplaatst op het kozijn en omlijsten de deur. Wanneer een wand is gestukadoord, kunnen er bij de overgang van het kozijn naar de wand scheuren ontstaan. Een deurlijst of architraaf ontneemt het zicht op deze overgang en dus ook op eventuele scheuren. Het omlijsten van uw deuren met een mooie deurlijst of architraaf zorgt bovendien voor een sfeervolle en exclusieve uitstraling van uw interieur. Deurlijsten of architraven geven een extra accent aan de stijl van uw woning, zoals bijvoorbeeld de deurlijsten klassiek.

Wij bieden deurlijsten of architraven aan in diverse stijlen en materialen, waaronder de deurlijsten klassiek. De stijl en het formaat van de deurlijst of architraaf zijn afhankelijk van smaak. Bij de keuze voor een architraaf of deurlijst is het belangrijk om rekening te houden met de stijl van de deuren en van de plinten.

Kies voor brede kozijnlijsten en massieve omlijstingen, perfect geschikt voor binnendeuren en kastdeuren. Personaliseer de afwerking met onze diverse afwerklijsten en kies voor lijmen i.p.v. nagelen voor een stijlvolle en duurzame installatie.

Hieronder het assortiment van alle deurlijsten / architraven. (HDPS, Polyurethaan, géén MDF). Klik op de foto om naar de betreffende deurlijst /plint te gaan.

   

   

Deurlijst MD356       

Lees meer
Incl. btw
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »