Lichtprofielen met Lightguard Technology

LightGuard®-technologie is een innovatief concept dat alle ongemakken van het gebruik van LED-verlichting wegneemt. Het belangrijkste probleem met betrekking tot het gebruik van LED-strips was de lichtzichtbaarheid door het oppervlak van de strip. Dit is een natuurlijk fenomeen dat het visuele effect nog steeds aanzienlijk beïnvloedde. 

LightGuard garandeert een uitstekend visueel effect bij het gebruik van LED-verlichting. Het licht wordt perfect rond de lijst verspreid en schijnt niet door. Hierdoor is het niet nodig om de strip af te dekken met aluminiumtape, wat de montagetijd met 80% verkort.

Deze lichtlijsten zijn gemaakt van het extreem duurzame PolyForce materiaal, waardoor ze bestand zijn tegen beschadiging en water.  Tegelijkertijd absorbeert het de stralingswarmte van de LED's volledig en efficiënt van alle kanten en leidt het direct weg van de warmtebron.

Gebruik Lightguard®- technologie voor uw perfecte huis.

 

Lichtprofielen met Lightguard Technology

Creëer een stijlvolle ambiance met een verlaagd plafond en indirecte lijnverlichting langs de wanden. Voeg extra elegantie toe met decoratieve plinten, plafondlijsten en wandlijsten die de ruimte afwerken. De combinatie van een verlaagd plafond, doordachte wandafwerking en subtiele lijnverlichting resulteert in een harmonieuze omgeving. Kies uit een scala van plinten en decoratieve lijsten om het uiterlijk van de ruimte zoals een woonkamer, keuken of slaapkamer te verbeteren en een tijdloze charme toe te voegen aan elk interieurontwerp.

Lees meer
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »