Nieuw collectie zwarte plinten

 

 

BLACK – Collectie

Maak kennis met de nieuwe BLACK collectie – een harmonieuze mix van design en karakter. Ontdek de prachtige IL10 Black, IL11 Black, IL12 Black en FT2 BLACK, nieuwe decoratieve profielen die zich onderscheiden door hun diepe zwarte uitstraling.

De tijdloze charme van zwart

Zwart is een kleur die altijd in de mode blijft, een ware klassieker die zijn kracht en veelzijdigheid behoudt. Het vermogen van zwart om subtiel de aandacht te trekken, terwijl het tegelijkertijd een vleugje elegantie en verfijning toevoegt, is ongeëvenaard. Of het nu in de wereld van mode, architectuur, design of andere vakgebieden is, zwart blijft een favoriet en wordt vaak gekozen voor zijn tijdloze aantrekkingskracht.

ONTDEK DE PRODUCTEN

 

De zwarte plinten vormen een harmonieus geheel met het sanitair en de decoratieve elementen, waardoor er een subtiel evenwicht ontstaat en de ruimte een prachtige uitstraling krijgt.

Ontdek de collectie van karaktervolle decoratieve objecten – puur en veelzijdig

Voor deze collectie heeft NMC de essentie van pure producten met een uitgesproken geometrie en minimalistisch design opnieuw geïnterpreteerd. De ware kracht van deze collectie schuilt in de veelzijdigheid en eenvoud van de profielen. De IL10, IL11, IL12 en FT2 zijn voorzien van gladde, hoekige en strakke vormen, waardoor ze perfect passen in elke setting. Van eenvoudige tot complexe interieurs, deze profielen voegen een vleugje karakter toe waar je maar wilt.

Met een spel van kleur en licht wordt de trap bijna een optische illusie, waarbij de opvallende contrasten en het hoekige ontwerp van de IL11 BLACK plint de ruimte en diepte benadrukken.

Een subtiele samenspel tussen licht en donker

LED uit/aan met zwarte diffuser

De IL10, IL11 en IL12 BLACK zijn voorzien van een speciaal ontwikkelde zwarte diffuser die perfect bij deze collectie past. Wanneer het licht is uitgeschakeld, is de zwarte diffuser vrijwel onzichtbaar, wat zorgt voor een strakke en naadloze afwerking. Zodra de LED-strip wordt ingeschakeld, zorgt de diffuser ervoor dat het licht gelijkmatig wordt verspreid zonder de verlichting te verstoren, waardoor een zachte, warme en gedempte verlichting ontstaat. Voor een intenser lichteffect en meer contrast kunnen de zwarte profielen ook worden gecombineerd met witte diffusers.

Dankzij de lage, op vloerniveau geplaatste installatie integreert de IL10 BLACK naadloos in deze moderne en minimalistische ruimte. Hier komen kunstmatige en natuurlijke lichtbronnen perfect samen, waardoor een harmonieus samenspel ontstaat.

Sterke technische en ecologische kenmerken

De zwarte profielen in de collectie hebben uitstekende technische en ecologische eigenschappen. Ze worden vervaardigd met behulp van 100% groene energie, bevatten minimaal 30% gerecycled materiaal en zijn volledig recyclebaar. Net als al onze plinten zijn ook de BLACK plinten voorzien van het Duitse ecolabel Blauer Engel, wat garant staat voor een product met een lage CO2-uitstoot en geen schadelijke effecten op de gezondheid.
Alle producten uit de BLACK collectie zijn via ons te bestellen. De speciale BLACK catalogus is beschikbaar en te downloaden op onze website.


NAAR DE CATALOGUS4 FEATURED PRODUCTS

 

IL10 Black WALLSTYL®

 

 

IL11 Black WALLSTYL®

 

 

IL12 BLACK WALLSTYL®

 

 

FT2 Black WALLSTYL®