NMC Arstyl AD23, profiel voor indirecte verlichting - plafondlijst (115 x 185 mm), lengte 2 m

Plaats het grootste gedeelte op het plafond om de lijst breder te laten lijken, of in de tegenovergestelde richting om de kamer een hoger gevoel te geven.
Artikelnummer:
3041264
Beschikbaarheid:
Levertijd 3-5 dagen
Stukprijs:
€51,49 / Meter
€102,98
Incl. btw

Omschrijving
Plafondlijst vervaardigd uit hoogwaardig polyurethaan voor een decoratieve afwerking tussen wand en plafond. Ook te gebruiken als LED-verlichtingsprofiel.

Voor een meer eigentijds en tijdloos interieur is de plafondlijst AD23 ARSTYL een uitstekende keuze. Het asymmetrische art-deco ontwerp kan in twee richtingen worden geplaatst, afhankelijk van het gewenste effect. Plaats het grootste gedeelte op het plafond om de lijst breder te laten lijken, of in de tegenovergestelde richting om de kamer een hoger gevoel te geven. De AD23 wordt veel gebruikt in hotels en restaurants. Deze plafondlijst is ook geschikt voor indirecte verlichting in combinatie met de NMC LED clip.Materiaal
Hoge densiteit Polyurethaanschuim (PU), rigide, gele kleur, 100% CFK-vrij, watergedragen witte primer.

Densiteit
± 200 kg/m3

Afmetingen
Hoogte: 115 mm
Breedte: 185 mm
Lengte: 200 cm

Uitvoering
- Kleur : wit
- Lijmen met: 
Adefix, lijmverbruik: 2-3 meter lijst per lijmkoker. 
Adefix-PLUS, lijmverbruik: ca. 65 stootvoegen.
- Afwerking : Sierlijst is voorbehandeld met een watergedragen witte primer, overschilderbaar met alle soorten verf met uitzondering van silicaathoudende verven.

Voordelen van de AD23 ARSTYL Plafondlijst:

  • Stootvast en duurzaam
  • Geschikt voor natte ruimtes
  • Lichtgewicht materiaal
  • Eenvoudig te installeren
  • Combineerbaar met LED-clip voor indirecte verlichting

De AD23 plafondlijst is snel en eenvoudig te installeren, zowel als stand-alone lijst of als bron van indirect licht. De lijsten zijn klaar om te schilderen, en hoeven alleen maar op het gewenste oppervlak te worden gelijmd. Gebruik ADEFIX PLUS-lijm voor de voegen.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen