Stucplinten / Platte plinten / Joodse plinten / Gladde plinten / Rechte plinten

De platte plint ook wel Joodse plint, joden plint, gladde plint, rechte plint of Amsterdamse plint genoemd kan worden gebruikt als vloerplint of als lambriseringslijst op de muur of rondom deuren / ramen. Tegenwoordig wordt de platte plint / lijst ook veel gebruikt op of langs het plafond om een verdiepte rand te creëren. De gladde plint komt in ieder interieur goed tot zijn recht, net als gladde plinten van andere materialen zoals gips, MDF of hout.

Als je je interieur een upgrade wilt geven, kan het stucen van je platte plinten en plafonds een grote impact hebben op de uitstraling van je kamer. Stucwerk kan ervoor zorgen dat je plafonds er hoger uitzien en je muren er gladder en naadloos uitzien. Een platte plint zorgt voor een nette afwerking en kan helpen bij het verbergen van bedrading en leidingen, net als gladde plinten van andere materialen zoals PVC. Installeer een dubbele jodenplint samen met de plafondlijst voor een verfijnde uitstraling.

Het stucen van je platte plinten en plafonds is niet alleen esthetisch aantrekkelijk, het kan ook helpen bij het verbeteren van de akoestiek in je ruimte. Door het afwerken van het plafond met een gladde en naadloze afwerking, wordt het geluid beter verspreid in de ruimte en kan een hol klinkende ruimte worden veranderd in een aangename omgeving.

Het stucen van een platte plint en plafond is een klus voor een professionele stukadoor. Zij beschikken over de kennis, vaardigheden en gereedschappen om de klus efficiënt en nauwkeurig uit te voeren. Een ervaren stukadoor zal het oppervlak eerst grondig voorbereiden, inclusief het vullen van eventuele gaten en scheuren. Vervolgens zal de stukadoor het oppervlak bedekken met een laag pleister om een gladde en strakke afwerking te creëren.

Als je op zoek bent naar een snelle en gemakkelijke manier om de afwerking van je muren en plafonds te verbeteren, dan kunnen onze kant en klare platte plinten een uitstekende optie zijn. 

Kant-en-klare platte plinten zijn beschikbaar in verschillende materialen, zoals XPS, HDPS en polyurethaan. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende breedtes en hoogtes en kunnen worden aangepast aan de afmetingen van je kamer. Dit maakt het gemakkelijk om de juiste afmetingen te vinden voor je plinten, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over het op maat maken van het materiaal.

Een van de voordelen van het kopen van kant-en-klare platte plinten is dat ze snel en eenvoudig te installeren zijn. Je kunt ze gewoon monteren met lijm, waardoor je niet hoeft te wachten tot het stucwerk droog is. Dit betekent dat je de klus binnen een paar uur kunt voltooien, in plaats van dagen of zelfs weken als je kiest voor het stucen van je plafond en platte plinten.

Kant-en-klare platte plinten zijn ook gemakkelijk te onderhouden en schoon te maken. Je hoeft je geen zorgen te maken over scheuren, afbladderen of verkleuring, wat bij stucwerk wel het geval kan zijn. Als je kiest voor een duurzaam materiaal zoals HDPS of polyreuthaan, hoef je je ook geen zorgen te maken over vocht of schimmel.

Een ander voordeel van onze kant-en-klare platte plinten is dat ze beschikbaar zijn in verschillende stijlen en afwerkingen. Of je nu op zoek bent naar een moderne, strakke look of een klassieke uitstraling, er is altijd een plint beschikbaar die past bij jouw smaak en interieur.

Als je op zoek bent naar een snelle en eenvoudige manier om je muren af te werken, dan zijn kant-en-klare platte plinten zeker het overwegen waard. Ze zijn gemakkelijk te installeren, vereisen weinig onderhoud en zijn beschikbaar in verschillende stijlen en afwerkingen.

Lees meer
NMC Wallstyl FL10 (49 x 8 mm), lengte 2 m

NMC Wallstyl FL10 (49 x 8 mm), lengte 2 m

€12,08

Stukprijs: €6,04 / Meter
NMC Wallstyl FL9 (100 x 8 mm), lengte 2 m

NMC Wallstyl FL9 (100 x 8 mm), lengte 2 m

€18,78

Stukprijs: €9,39 / Meter
NMC Wallstyl WD5 (38 x 10 mm), lengte 2 m

NMC Wallstyl WD5 (38 x 10 mm), lengte 2 m

€9,24

Stukprijs: €4,62 / Meter
NMC Wallstyl WD4 (58 x 12 mm), lengte 2 m

NMC Wallstyl WD4 (58 x 12 mm), lengte 2 m

€12,62

Stukprijs: €6,31 / Meter
NMC Wallstyl WD2 (70 x 15 mm), lengte 2 m

NMC Wallstyl WD2 (70 x 15 mm), lengte 2 m

€15,70

Stukprijs: €7,85 / Meter
NMC Wallstyl FD2S (110 x 15 mm), lengte 2 m

NMC Wallstyl FD2S (110 x 15 mm), lengte 2 m

€22,72

Stukprijs: €11,36 / Meter
NMC Wallstyl FD15S (150 x 15 mm), lengte 2 m

NMC Wallstyl FD15S (150 x 15 mm), lengte 2 m

€32,88

Stukprijs: €16,44 / Meter
Incl. btw
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »