Buitengevel / Raamdorpelstenen / Raamdorpel / Gevel Stucwerk

Geef uw gebouw stijl en karakter

De profielen van Domostyl lenen zich voor allerhande buitentoepassingen. die uw gevel een zekere elegantie en stijl geven.

Zo biedt het standaard polyurethaan DOMOSTYL® assortiment ide gevelwerker een coherente en beknopte keuze aan. De DOMOSTYL® gevellijsten bevatten de volgende elementen voor gevels: gevelbanden, vensterbanken, omlijstingen, frontons, hoekstenen, consoles en sluitstenen.

Het concept DOMOSTYL® CUSTOMIZED biedt specifieke oplossingen voor vakmannen door gevels te bekleden waarvoor een exclusieve of gepersonaliseerde afwerking vereist is.
De productietechniek die NMC gebruikt, maakt een grote verscheidenheid aan vormen mogelijk en alle geveltoepassingen kunnen overwogen worden: gevelbanden, vensterbanken, omlijstingen, rozetten, frontons, hoekstenen, consoles, rozetten, sluitstenen, balken, daklijsten, raamdorpelstenen.

Daarnaast kunnen de elementen ook  in vochtige ruimtes als badkamers, zwembaden en sauna's gebruikt worden. Het verschil met profielen voor binnentoepassingen is het gebruik van de lijm. Na montage kunnen ze het beste overschilderd worden met een kwalitatieve buitenverf.

Lees meer
Incl. btw
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »