Hoge Plinten

Hoge plinten - elegant en stijlvol

Een plint hoger dan dan 12 cm behoort tot de categorie hoge plinten. Deze hoogte kan nauwelijks over het hoofd worden gezien, zelfs als het zich in het laagste deel van de kamer bevindt. Hoge plinten zijn een uitstekend onderdeel van interieurontwerp en decoratie, ze passen perfect in de inrichting van klassieke en moderne kamers. De plinten zijn geschikt voor zwevende vloeren, maar ook voor klassieke, innovatieve en houten vloeren.

Hoge witte plinten

Hoge plinten passen perfect in hoge ruimtes, bijvoorbeeld afgelakt in helder wit, terwijl de muur zelf prachtig contrasteert met een kleur. Tegenwoordig is ook de zwarte plint helemaal trendy. De plinten zijn vochtbestendig en daarom ook ideaal voor gebruik badkamers en keukens. Onze plinten zijn reeds voorzien van een grondlaag, waardoor deze eenvoudig in elke gewenste kleur kunnen worden afgelakt.

Holle plinten voor kabels / kabelplint

Achter de hoge plinten zit net als onze andere plinten meestal een smalle opening voor het verbergen van kleine kabeltjes of eventuele imperfecties. 

Kunststof plinten

Onze plinten zijn gemaakt van HDPS, dit is een soort kunststof dat waterbestendig, schokbestendig en duurzaam is. De plinten zijn eenvoudig te monteren.

Lees meer